Wijze beslissing

Na een bewogen ervaringen mbt investeringsplatform heb ik mijn besluit genomen. Zoals velen onder jullie heb ik de onaangename ervaringen gekend van platforms die “so called” betrouwbaar zijn en waar je “gerust” geld in kon investeren.
 
Elke keer opnieuw, in het begin zie je je zuur verdiende centjes de hoogte in gaan om dan na een zeer korte tijd te horen te krijgen dat: “De website wordt aangepast” of “Dat er zogenaamd verliezen zijn” en zo lopen de reden elkaar op om dan vast te stellen dat plots alles weg is incluis je geld.
 
Mijn besluit staat vast, ik doe niet meer mee. De wereld van crypto-currency en Blockchain staat aan het begin van een ongezien tijdperk. Daar wil ik in investeren, dat heeft ten minste zin. Geen verleidingen meer voor lucratieve percentages. Nee! Mee werken aan het uitbouwen van de digitale valuta, dat ga ik doen!
 
Als je je een beetje verdiept in deze nieuwe wereld, die zich nu aan het ontwikkelen is, dan zal iedereen bergrijpen dat we nu aan het begin staan van een enorme digitale evolutie en ik ga zelfs een stapje verder… We staan aan het begin van een wereld waar we allemaal, diep van binnen, van dromen: “Onafhankelijkheid”.
Wat zou ik niet liever zien dan dat iedereen dit zou begrijpen en dat iedereen deze weg mee gaat bewandelen.
 
Alles in mij zegt dat dit voor mij de juiste beslissing is en ik wil niet meer leven in de dagelijkse financiële spanningen die HYIP’s en andere platforms met zich meebrengen.
Investeren in een netwerk dat eigendom is van de gewone mens lijkt mij de meest logische stap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *