Uw cryptocurrency


 

 

Lifestyle Galaxy geeft u de mogelijkheid tot een volledige nieuwe levenswijze…

Het is allemaal begonnen met David Martin’s visie om digitale producten toegankelijk te maken en om mensenlevens te verbeteren.  Lifestyle Galaxy is het middel dat van de droom werkelijkheid maakte met wereld’s eerste rechtstreeks en in ‘real-time’ winstdeelname in eSport game systeem, Challenge Dragon.

Later is daar Galaxy mining uitgegroeid.

Het Afrikaans Verhaal

Met de achteruitgang van de Rand (Zuid Afrikaanse munt) werd het niet meer dan logisch dat het minen (delven) van Bitcoin de juiste weg is om geld van mensen te laten groeien en veilig te stellen. Het werd ook duidelijk dat vele online cloud miningsystemen niet de zekerheid en stabiliteit voorzien die je nodig hebt. Een echt Bitcoin en Etherium mining facility waar mensen met een mining contract hun eigen hardware bezitten, is het juiste antwoord. Door gebruik te maken van de goedkoopste energie van eender welk gekende mining facility in de wereld, en in combinatie met een goed onderbouwde structuur, afkoeling en moderne technologieën kunnen we nu zorgen voor de meest waarde volle en veiligste in de industrie.

Het Aziatisch verhaal

Het Aziatisch hoofdstuk van Lifestyle Galaxy start in het multiculturele Maleisië. Dit door het geweldige Executive Leadership team aldaar. Door het zeer zwakke financiële klimaat zochten de Asiaten naar alternatieven om hun economie te versterken, te vermeerderen en veilig te stellen. Dit leidde tot het aanvaarden van de block chain technologie door de regering. Wij zijn er van overtuigd dat Lifestyle Galaxy niet alleen de levenstijl van Aziaten zal verbeteren maar ook een opwaardering wordt voor de hele samenleving.

Het Europees verhaal

Sinds het begin van 2017 is Lifestyle Galaxy ook in Europa. De officiële start werd gehouden op 25 maart 2017, en sinds die dag komen er elke dag meer en meer mensen bij die hun eigen cryptocurrency maken . Als een extra inkomen zal dit zeker het leven van velen veranderen van ons allemaal veel gelukkiger maken omdat we eindelijk dingen kunnen gaan doen we echt graag doen.

Hoe werkt het?

Met een mining contract word je eigenaar van je eigen processor/computer dat jouw cryptocurrency produceert.

Galaxy Mining is ontwikkeld om de wereld’s best beveiligde en gunstigste crypto mining ervaring te zijn ten voordelen van de grote gemeenschap. Omdat de organisatie en gebruikers groeiden in enkele maanden tijd moesten extra facilities bij gebouwd worden. Eén van onze basis doelstellingen is betere educatie en het vertegenwoordigen van Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrencies. Ons hoofddoel is om het meest voorziene platform te zijn voor onze gemeenschap door educatie en opwaardering van de standaard kennis van het hele team over heel de wereld. Eén van onze doelstelling is ook om een positieve kennis van de digitale valuta te verspreiden bij alle mensen.

Een mining facility

Meer mogelijkheden met Lifestyle Galaxy

Eenmaal je je eigen geld begint te produceren ben ik er zeker van dat je dit wilt verder vertellen aan je familie en vrienden. Hoe meer mensen bij de organisatie komen hoe meer men gaat ontdekken wat de mogelijkheden zijn van je eigen geld te maken.

Lifetstyle Galaxy bied een systeem om deze kennis te delen met anderen. Je zal tevens ook levenslang beloond worden als je mensen toevoegd aan de organisatie.

Lifestyle Galaxy heeft ook challenge games. Elke speler wordt beloond om spellen te spelen.

Lifestyle Galaxy heeft een wereld weide online veiling gelanceerd waarbij de winsten worden verdeeld onder de deelnemende leden.

Wat houd je nog tegen? Word vandaag lid en je zal verrast zijn, elke volgende dag van je leven!!!

Bij deelname van deze geweldige ervaring zal je uitgenodigd worden door een sponsor en hij zal je helpen om je account aan te maken en je eigen processor waarmee je je eigen cryptocurrency gaat maken.

 

Nog meer info? Klik hier…

 

Schrijf me even dat je wilt deelnemen en ik neem snel contact met je op.

Ik kijk er naar uit om je meer informatie te kunnen geven.

Gunter

CONTACT

 

https://www.facebook.com/basisloon/

Gunter Gys 2017 © info@gunterg.be